Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Rozmarynowy olejek eteryczny, Bosphaera
Kliknij, aby powiększyć

Rozmarynowy olejek eteryczny, Bosphaera

  • Olejek rozmarynowy świetnie sprawdza się podczas jesienno-zimowych inhalacji. Uwalnia oddech: wspomaga wykrztuszanie oraz niweluje uciążliwe objawy nieżytu nosa. Dodatkowo olejek rozmarynowy wzmacnia odporność oraz wywiera pozytywny wpływ na samopoczucie.
Rozmiar
14,00 zł
/ szt.
Produkt dostępny ilości
Produkt dostępny ilości
14 dni na łatwy zwrot
Sprawdź, w którym sklepie obejrzysz i kupisz od ręki
Rozmarynowy olejek eteryczny, Bosphaera
Rozmarynowy olejek eteryczny, Bosphaera
Bezpieczne zakupy
Odroczone płatności. Kup teraz, zapłać za 30 dni, jeżeli nie zwrócisz.

Kup teraz, zapłać później - 4 kroki

Przy wyborze formy płatności, wybierz PayPoPayPo - kup teraz, zapłać za 30 dni
PayPo opłaci twój rachunek w sklepie.
Na stronie PayPo sprawdż swoje dane i podaj pesel.
Po otrzymaniu zakupów decydujesz co ci pasuje, a co nie. Możesz zwrócić część albo całość zamówienia - wtedy zmniejszy się też kwota do zapłaty PayPo.
W ciągu 30 dni od zakupu płacisz PayPo za swoje zakupy bez żadnych dodatkowych kosztów. Jeśli chcesz, rozkładasz swoją płatność na raty.

Olejek eteryczny rozmarynowy świetnie sprawdza się podczas jesienno-zimowych inhalacji. Uwalnia oddech: wspomaga wykrztuszanie oraz niweluje uciążliwe objawy nieżytu nosa. Dodatkowo olejek rozmarynowy wzmacnia odporność oraz wywiera pozytywny wpływ na samopoczucie.

Z jednej strony uspokaja, z drugiej poprawia skupienie, poprzez redukcję uczucia zmęczenia. Relaksuje bez wywoływania niepokojącego wrażenia senności. Dodatkowo po prostu pięknie pachnie: świeżo i ziołowo. Stanowi zatem doskonałe aromatyczne uzupełnienie każdego domowego zacisza.

Jako surowiec kosmetyczny, olejek rozmarynowy sprawdza się podczas pielęgnacji cery tłustej oraz trądzikowej. Poza tym, że normalizuje wydzielanie sebum oraz działa przeciwbakteryjnie, przyspiesza również gojenie się ran.

inci: Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Limonene, Linalool

10ml

Używać rozcieńczony:

  • do aromatyzowania i odświeżania powietrza;
  • do odkażania pomieszczenia;
  • jako dodatek do kremów lub toników ponieważ rozjaśnia matową skórę, przebarwienia i piegi, a także pomaga zachować skórze jędrność, reguluje poziom wydzielania sebum, zapobiega powstawaniu zmarszczek i trądziku;
  • jako dodatek do szamponów i odżywek do włosów – niweluje powstawanie łupieżu i przetłuszczanie się włosów, jednocześnie sprawiając, że stają się mocniejsze i lśniące.

Jest fotouczulający – nie wolno go używać na skórę przed wyjściem na słońce.

Uwaga:

W formie nierozcieńczonej stosuje się go punktowo na ukąszenia i opryszczkę.

Nie można go stosować w czasie ciąży i karmienia piersią.

Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Zaufane Opinie IdoSell
4.86 / 5.00 194 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2023-12-22
Fantastyczny kontakt z właścicielami. A same produkty są najlepszej jakości. Bardzo polecam:) i dziękuję za wszystko:)
2023-11-24
Świetne warsztaty w przemiłej atmosferze. Dużo fachowej wiedzy na temat robienia świec sojowych przekazanej w przystępny sposób.
pixel